Hollywood15. september 2015

CARA DELEVINGNE: Sexet skurk i ny superhelte-film

Den tidligere model er blevet castet som den forførende "The Enchantress", der skal kæmpe mod Jared Leto og Will Smith
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/enchantress-cara-delevingnesammensat.jpg
 Foto: All Over / Alan Davis - Wikipedia

Cara Delevingne er færdig med at være fashionabel model på catwalken, og vil nu satse fuldt ud på skuespillet.

Den 23-årige superstjerne er dog ikke færdig med at være ualmindeligt sexet og lidt af en gavflab, og de karaktertrækkommer hende helt sikkert til gode i rollen som "The Enchantress" - hovedskurken i den meget imødesete superheltefilm, "Suicide Squad", der har premiere i august 2016.

Delevingne skal blandt andet spille overfor Will Smith i rollen som "Deadshot" og Jared Leto i rollen som "The Joker", i et anti-helte-plot, hvor farlige superskurke danner en fælles front, kaldet "Suicide Squad", som af uransagelige årsager kæmper det godes sag.

Dog kan Cara Delevingnes forførende og fortryllende karakter - "The Enchantress" (Fortryllende kvinde, red.) - ikke tæmmes, og den unge, tidligere model står nu til at blive krediteret som "hovedskurken" i filmen, og dermed altså også den første kvindelige hovedskurk nogensinde i en superhelte-film. Altså hende, som alle de andre skal forsøge at besejre.

Det skal tilføjes, at rollebesætningen er ikke fuldt ud bekræftet af studiet bag filmen, men tidligere billeder fra settet og billedet herunder viser Cara Delevingne forlade "Suicide Squad"-filmsettet i en taxa, og hårdnakkede rygter i branchen og blandt fans siger også, at den skulle være god nok.

https://imgix.seoghoer.dk/8.16007065.jpg
 Foto: All Over

"Suicide Squad" har dog først verdenspremiere d. 5. august 2016, så du må væbne dig lidt med tålmodighed indtil da. I mellemtiden kan du se traileren herunder.

Sponsoreret indhold