Sexet poptøs får støtte fra kritisk kollega

Lily Allen har intet grimt at sige om en af sine mest sexede, kvindelige

Lily Allen har intet grimt at sige om en af sine mest sexede, kvindelige

Foto: All Over

Sexet poptøs får støtte fra kritisk kollega

Selvom Lily Allen igen og igen langer ud efter musikindustrien for at tvinge sangerinder til at se ud på en bestemt måde, så har hun intet grimt at sige om en af sine mest sexede, kvindelige kolleger Miley Cyrus.

Det siger den erfarne popsangerinde til den franske radiostation NRJ.

Se også: Lily Allen: min musikvideo er ikke racistisk

Det er særligt Cyrus og kollegaen Rihanna, som Lily Allen mener, er sexede på den rigtige måde - fordi de selv har kontrol over deres eget image, mener Allen.

- Jeg tror ikke på, at der har siddet nogen i et rum sammen med Miley Cyrus og sagt: "Okay, nu skal du være sexet, stik tungen ud og tag en bikini på", siger Lily Allen ifølge Female First under et interview med radiostationen og fortsætter:

- Hun vil selv, og hun har en fantastisk krop. Hun har trænet, og hun vil vise sig selv frem, det, synes jeg, er fantastisk, siger Lily Allen.
I sin seneste single "Hard Out There" revser sangerinden den branche, som pålægger unge sangerinder at være tynde og sexede. Og ordene til pladeselskabscheferne fra den skarptungede sangerinde er stadig ikke varme.

Se, hvilken kendt sangerinde, der troede, hun skulle dø

- Det er, når nogen siger til dig, at du skal gøre det, at det er anstødende. Hvis du var en pladeselskabschef, ville du aldrig bede en dreng om at tage trøjen af, siger hun og fortsætter:

- Jeg vil bare ikke have, at nogen skal sige til mig: "Du skal tabe dig eller tage tøjet af for at sælge plader", fordi det passer simpelthen ikke, siger hun.

Lily Allens kommende album forventes at udkomme i løbet af 2014.


Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close