Hollywood2. maj 2013

Sexede Gwyneth: Giv ham et blowjob

Skuespilleren ved lige, hvordan man gør alt godt igen efter et skænderi
Frække fif fra verdens smukkeste kvinde.
Frække fif fra verdens smukkeste kvinde.
 Foto: All OverMange mænd misunder nok Coldplay-forsangeren Chris Martin. Han deler nemlig dobbeltseng med en af verdens smukkeste blondiner Gwyneth Paltrow. Og misundelsen er nok ikke blevet mindre, efter det er kommet frem, hvordan den sexede 40-årige Gwyneth Paltrow får aflad for sine ægteskablige frustrationer.

Den hemmelige formel er simpelthen at yde oralsex til sin mand som løsning på store skænderier. (Ja, du læste rigtigt!)

Det kom frem, da den frække skuespiller rådgav en frusteret frue under et middagsselskab, hvor blandt andre den amerikanske talkshow-vært Chelsea Handler var til stede.

Gwyneth Paltrow: Skræmmende tynd

Den saftige historie fortalte talkshow-værten videre til publikum under sit talkshow, da hun havde Gwyneth som gæst i sit studie.

- Vi var til et middagsselskab en aften, og denne pige bad om råd, og Gwyneth er fantastisk til at give råd. Kvinden sagde: 'Jeg skændtes vildt med min mand, og jeg kom hjem, og jeg havde lyst til at skrige og råbe.'

Og Gwyneth svarede: 'Hvad end du har lyst til, skal du bare gøre det modsatte. Bare gå til ham med kærlighed, og så giver du ham et blowjob,' genfortalte Chelsea Handler i følge bt.dk.

Den ellers frække skuespiller blev noget pinligt berørt over historien, gemte sit ansigt i sine hænder og udbrød:

- Hvad hvis min mor ser det her program?, spurgte Gwyneth Paltrow talkshow-værten.

Selvom moderen ikke så med, så er Gwyneths sexråd nu ude i medier verden over, så den lækre skuespiller skal være umanerligt heldig, hvis det skulle være forbigået moderens opmærksomhed.

Linse Kessler: Sex på rasteplads

Sponsoreret indhold