Hollywood18. januar 2017

Se billederne: Serena Williams viser sine smukke kurver

Tenniskometen Serena Williams smider det meste af tøjet i en ny kampagne for lingeriemærket Berlei. Se alle billederne af hende her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.21464498.jpg
 (Foto: All Over)

Vi kender hende bedst som en hårdtslående tenniskomet, der sender de fleste af sine modstandere til tælling.

Men faktisk har Serena Williams de sidste år haft en forrygende karriere ved siden af som model. Hendes nyeste modeljob er for lingeriemærket Berlei, og kameraerne var med, da den 35-årige Serena Williams smed det meste af tøjet for at fremvise undertøjet og ikke mindst sine smukke former.

Du kan se alle billederne i galleriet nederst i artiklen.

Tenniskometen har ifølge det britiske medie Mirror forklaret, at kampagnens formål er at ”hylde kvinders styrke og skønhed”.

Kampagneopgaven kommer stort set samtidigt med, at Serena Williams svæver rundet p åen lyserød sky. Omkring nytår kom det nemlig frem, at hun er blevet forlovet med sin kæreste, IT-giganten Alexis Ohanian.

På Reddit delte Serena Williams 30. december et digt, der afslørede, at hendes 35-årige kæreste friede under en spontan ferie til Rom. Hun afslørede også i digtet, at Alexis Ohanian friede til hende ved det samme bord, hvor parret mødte hinanden tilfældigt for allerførste gang.

Du kan se alle billederne i galleriet herunder:

Serena Williams viser sine kurver frem i en kampagne for lingeriemærket Berlei i januar 2017.

null

Sponsoreret indhold