Selena Gomez viser bryst for anden dag i træk

Det er\

Det er"gået galt" for Selena Gomez to dage i træk.

Foto: All Over Press

 
 
Popstjernen Selena Gomez kan ike lade være med at vise bar hud og mere end det.
 
Nu er det 'gået galt' i to dage i træk, men vi klager ikke!
 
 
Forleden aften var hun på date med sin forholdsvis nye kæreste The Weeknd, og der havde hun en fræk sort kjole på, der kom til kort, da fotograferne begyndte at blitze.
 
Det, der kun skulle være forbeholdt kæresten, kunne pludselig ses af alle.
 
 
Kjolen blev gennemsigtig i blitzlysene, og da Selena var gået i byen uden bh og i en g-streng, så var der lige pludselig frit udsyn til Selenas nipples og baller gennem stoffet, da hun var på vej ind i en taxi med The Weeknd.
 
Dagen efter havde Selena dog ikke mistet modet.
 
 
Hun havde dog ikke gennemsigtigt tøj på igen, men snittet i hendes top gjorde, at der var frit udsyn ind til hendes bryster fra siden, og igen havde Selena ladet bh'en ligge derhjemme.
 
Det billede kan du se herunder.
 

(Foto: All Over Press)
 
 
24-årige Selena, der datede Justin Bieber 'on and off' siden hun var 17,  er glad for The Weeknd, siger hun i et interview med radiostationen SiriusXM.
 
Hun har været sammen med den canadiske sanger nogle måneder, men de bekræftede det først ved deres første 'rød løber-optræden' ved Met Gala.
 
- Jeg er meget sammen med ham. Jeg kan bare godt li' at være noget for en anden. Det føles godt, og det er et stykke tid siden, jeg har haft den følelse, siger Selena til radiostationen.
 
Se galleri med Selenas kjole, der pludselig blev gennemsigtig, så hendes brystvorter og baller kom til syne:

Selena Gomez viser brystvorte, Juni 2017

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close