Hollywood30. oktober 2018

Selena Gomez vippet af tronen - her er den nye verdensetter

Selena Gomez er ikke længere den mest fulgte på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/selena-gomez-30102018.jpg
 Foto: Mega

Sangerinden Selena Gomez er ikke længere den mest fulgte person på Instagram.

Hun har to år i træk indtaget placeringen som den mest fulgte person på det sociale medie.

Hun har trodset både kærestesorger og en nyretransplantation og har hægtet sig fast med det yderste af de lange røde negle og fastholdt topplaceringen på de kendtes fortrukne sociale medie.

Indtil mandag aften, hvor hendes 144.312.745 følgere ikke længere rakte til førstepladsen.

Her blev hun overhalet indenom.

Den formastelige er fodboldspilleren Cristiano Ronaldo, der mandag blev noteret for 144.320.476 følgere.

Cristiano Ronaldo har inden indeværende sæson skiftet fra Real Madrid til italienske Juventus og er af en amerikansk kvinde blevet anklaget for en voldtægt, der skulle have fundet sted i 2009, men det har tilsyneladende ikke fået hans popularitet til at dale.

https://imgix.seoghoer.dk/cristiano-ronaldo-30102018.jpg

Cristiano Ronaldo kan inden længe runde 145 millioner følgere på Instagram. (Foto: Mega)

Men Cristiano skal ikke hvile på laurbærrene, da hans placering som nummer et måske snarere skyldes Gomez og ikke, at Cristiano pludselig er blevet meget mere populær end sangerinden, der har solgt tæt ved 30 millioner enheder.

Selena Gomez er nemlig i gang med en pause fra moderne teknologi.

I sit seneste instagrampost, der er helt tilbage fra 24. september, skrev Gomez, at hun ville tage en pause fra sociale medier.

Postet opnåede otte millioner likes, og mange skrev i deres kommentarer, at de håbede, at Gomez snart er tilbage.

Den 11 oktober kunne SE og HØR fortælle, at Selena Gomez havde ladet sig indlægge på en psykiatrisk klinik efter et mentalt sammenbrud.

Sangeren var først i oktober i sit hjem i Studio City i Californien, hvor hun var meget bekymret for et alarmerende lavt antal hvide blodceller i sit blod - en følge af, at hun sidste år gennemgik en nyretransplantation.

Et familiemedlem kørte hende til Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, hvor hun blev indlagt. Efter et par dage blev hun udskrevet, men få dage senere blev hun atter indlagt, fordi antallet af hvide blodceller stadig ikke var normalt, og genindlæggelsen førte til, hvad kilder over for TMZ betegner som et "følelsesmæssigt sammenbrud". Og mens Selena er indlagt ligger Cristiano Ronaldo ikke på den lade side. Et af hans populæreste posts den seneste uge er det neden for, hvor han er sammen med sin tidligere manager i Manchester United, sir Alex Ferguson. Sir Alex blev i maj ramt af en hjerneblødning men er kommet sig så meget, at han var på højkant til at hilse på Ronaldo, da han var i Manchester for at spille for Juventus mod United i Champions League - en kamp Juventus vandt 1-0. Postet med den smilende Ronaldo og sir Alex har fået mere end 8,6 millioner likes.

Sponsoreret indhold