Hollywood14. februar 2016

Selena Gomez forsvarer Taylor Swift

Selena Gomez forsvarer nu Taylor Swift, efter at Kanye West har langet ud efter Bad Blood-sangerinden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/30.3199828.jpg
 Foto: All Over

Sangerinden Selena Gomez tager nu sin kollega og veninde Taylor Swift i forsvar, efter at rapperen Kanye West i en ny sang giver udtryk for, at han alene kan tage æren for, at Taylor Swift er et kendt ansigt.

Det skriver E! News.

- Alle har deres egen mening. Når alt kommer til alt, kan man kun gøre, hvad man gør, sagde Selena Gomez i et interview med radiostationen SiriusXM Hits, da hun blev spurgt ind til Kanye Wests nye sang, der også antyder, at rapperen og Taylor Swift skulle have haft et intimt forhold.

Det er ikke første gang, at Kanye West har kløerne fremme overfor 26-årige Taylor Swift, der i øjeblikket storhitter med numrene "Wildest Dream" og "Bad Blood".

I 2009 afbrød rapperen sangerindes takketale til MTV VMA-showet, fordi han var utilfreds med, at Beyoncé ikke vandt prisen for årets bedste kvindelige musikvideo, der i stedet gik til Taylor Swift.

Ifølge Kanye West har han på forhånd informeret Taylor Swift om udgivelsen af sin nye sang, og ifølge ham skulle sangerinden have fundet budskabet sjovt.

Det er dog i den grad blevet afvist af sangerindens pressefolk, der siger, at Taylor Swift afviste at lægge rapperens nye sang ud på sin Twitter-profil og i stedet advarede ham om at udgive en sang, der havde et så stærkt kvindefjendsk budskab.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer.png
 mit se og hør

Sponsoreret indhold