Hollywood8. juli 2014

Se videoen: Ødelægger sit ansigt med tatoveringer

Den 58-årige familiefar Keith går amok hos tatovøren
Af af
Keith er ramt af ODC og kunne ikke styre sin tatoverings-mani.
Keith er ramt af ODC og kunne ikke styre sin tatoverings-mani.
 Foto: Barcroft TV/All Over Press

58-årige Keith Gordon fra Essex i England er uvenner med sin kone, Lisa, og sine tre børn og en steddatter, fordi han ladet sig tatovere over det meste af kroppen og ansigtet.

Han var tatoveret som teenager, men fik fjernet tatoveringerne, inden han mødte sin 43-årige kone Lisa og fik børn med hende.

Men han lider af den psykiatriske lidelse OCD, der blandt forårsager tilbagevendende tvangstanker og /eller tvangshandlinger, og det fik ham til at gå tatoo-amok for få fem år siden efter ti års ægteskab med Lisa.

Han har nu brugt 120.000 kroner på at få dekoreret det meste af ansigtet og kroppen for at "genopfinde sig selv som den sejeste mand i Essex".

- OCD styrede mit liv fuldstændig i den periode. Sådan er det. Når jeg først kommer i gang,bliver jeg grebet af tingene, og så fortsætter jeg til den bitre ende, siger Keith Gordon.

Hans kone Lisa siger lige ud, at hun ikke ville have giftet sig med ham, hvis hun havde vidst, at han ville komme til at se sådan ud.

Keith selv har mistet overblikket over, hvor mange tatoveringer han har fået.

Han har ikke nogen planer om at få dem fjernet.

- Jeg prøver at få det bedste ud af dem og forsøger nu at få roller i film og på tv som "barsk mand", siger Keith Gordon.

Se video med klip med Keiths stærkt tatoverede krop og hør Lisas reaktion på mandens udskejelser.

Sponsoreret indhold