Se supermodellen helt uden filter

Tyra Banks er gudesmuk på den røde løber, men hun viser sig frem helt uden filter. Foto: All Over

Tyra Banks er gudesmuk på den røde løber, men hun viser sig frem helt uden filter. Foto: All Over

Supermodellen og TV-værten Tyra Banks, der i adskillige sæsoner har havet ”America’s Next Topmodel”, har prydet alverdens forsider – men har også fået hug for sine vægtsvingninger.

Generelt promoverer Tyra Banks, 41, ideen om, at alle bør have det godt med sig selv og være glade – og så betyder udseende ikke noget.

Derfor har hun også lagt et nyt billede op på instagram, hvor hun viser, præcis, hvordan hun ser ud om morgenen – og giver folk kritik for at lægge filter på deres billeder – selv når de siger, at billedet er helt ”naturligt.

- Du ved, når folk skriver #Nofilter, men man ved, at der er et freaking filter på deres billeder? Eller måske er der lige blevet retoucheret en anelse, når de lyver og siger, at det er råt og ægte? Nå men denne morgen besluttede jeg mig for at give jer en smagsprøve på det rigtige mig. Jeg ville virkelig gerne skjule mine mørke rande. Men jeg tænkte ”Nej, Ty. Vis dem dit RIGTIGE jeg!”…. Så her er jeg. Rå. Og der er du … som kigger på mig, nærkigger på billedet. Måske tænker du: “Hold nu op hun ser hærget ud”. Og hvis du gør – Fedt! Du fortjener at se det virkelige mig, skriver hun til billedet.

Tyra Banks billede på instagram: 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close