Se listen: De største kendis-brud

Connie Nielsen og Lars Ulrich gik hvert til sit i sommeren 2012

Connie Nielsen og Lars Ulrich gik hvert til sit i sommeren 2012

Foto: AOP

I dag kom det frem, at ægteskabet et slut mellem Coldplay-forsanger, Chris Martin, og skuespiller, Gwyneth Paltrow. Det offentliggjorde parret i en fælles meddelelse på Paltrows blog på hjemmesiden goop.com.

- Det er med triste hjerter, at vi har taget beslutningen om at lade os separere, skriver parret i indlægget under overskriften "Conscious Uncoupling", der kan oversættes til "bevidst frakobling", stod der således på bloggen.

SE og HØR har her samlet andre kendis-brud.

Brad Pitt og Jennifer Aniston
Power-parret Brad Pitt og Jennifer Aniston nåede at være gift i fem år, inden Aniston blev dumpet til fordel for den mørkhårede skønhed Angelina Jolie. Brad og Jennifer mødte hinanden i 1998 og giftede sig ved et hemmeligt bryllup i Malibu i 2000 - fem år efter kom chokket: 7. januar 2005 erklærede parret, at de skulle skilles.
Lars Ulrich og Connie Nielsen
Trommeslageren Lars Ulrich og skuespillerinden Connie Nielsen forelskede sig i hinanden i 2003, og sammen fik de sønnen Bryce. Men kærligheden mellem de to danske Hollywood-stjerner brast i sommeren 2012, og parret meddelte, at de gik hvert til sit.

Nicole Kidman og Tom Cruise
Superskuespillerne fra Hollywood, Nicole Kidman og Tom Cruise, var et af Hollywoods absolutte power-par. Parret forseglede deres kærlighed ved et bryllup i 1990 - men 11 år senere gik parret ghvert til sit. Parret nåede at få to adoptivbørn sammen.

Prins Joachim og Alexandra
Hele Danmark jublede, da Prins Joachim og Alexandra forseglede deres kærlighed ved et storstilet bryllup 18. november 1995. Men under ti år senere brast kærligheden for de to: Parret blev separeret i 2004, og skilsmissen gik igennem 8. april 2008.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close