Hollywood3. september 2015

Se Kim Kardashian nøgen og fake orgasme

Verdens måske nok mest kendte reality-stjerne viser sig frem i en højst pikant nøgenbillede-serie
https://imgix.seoghoer.dk/media/e689d29cebcc46d59e228c1799919f31.jpg
 Foto: All Over Press

Kim Kardashian har smidt nogle billeder af sig selv nøgen på Instagram. Nu er nøgenbilleder fra kendisser efterhånden hverdagskost, men det, der gør dem her specielle, er, at de involverer en fotografi med i sengen, Kims søster og falske orgasmer.

Fotoserien er også aparte, da den angiveligt blev taget med facetime-funktionen på en telefon med fotografen Mert Alas, der umiddelbart også er nøgen i den anden ende.

Kun en dyne dækker de private områder af Kardashians krop, mens hun sender forførende blikke og kysmund mod fotografen i den anden ende af skærmen.

Men det vildeste billede er det sidste, som hun har smidt op, der bliver ledsaget af følgende beskrivelse:

[node:aller-related-content]

- Det akavede øjeblik, når Kourtney (Kims søster. red.) vader ind i lokalet, og jeg ligger i sengen og tager selfies… men hun ved ikke, at jeg laver en billedserie med en af mine yndlings fotografer, skriver Kim i en position, der tydeligt gengiver en orgasme-situation til ære for fotografen, som man kan ane nede i venstre hjørne.

Gad vide, hvad Kourtney tænkte i det givne øjeblik, da hun tog sin berømte søster i at vride sig alene i sengen, uden sin mand til ære for en fotograf?

Kim Kardashians ægtemand, rapperen Kanye West, offentliggjorde ved VMA i søndags, at han agter at stille op til det amerikanske præsidentvalg i 2020.

Du kan se de frække billeder af Kim her:

September issue of @interviewmag face timing with @mertalas #InterviewGang

Et billede slået op af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

1. Sep 2015 kl. 3:13 PDT

The awkward moment when Kourtney walks into her room & I'm in her bed taking selfies....but little does she know I'm doing a photo shoot for @InterviewMag face timing with one of my fave photographers @mertalas #InterviewGang

Et billede slået op af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

1. Sep 2015 kl. 2:36 PDT

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold