KLAMT! Se hvad der knækker kendt overlevelsesekspert

Få ting kan knække Bear Grylls, men han har endelig fundet sit kryptonit. (Foto: AOP)

Få ting kan knække Bear Grylls, men han har endelig fundet sit kryptonit. (Foto: AOP)

Foto: All Over Press

I en ny episode af ”Running Wild” var den tidligere engelske soldat ude i vildmarken med den amerikanske skuespillerinde Michelle Rodriguez. Her blev de nødt til at indtage noget virkelig klamt for at overleve, og det blev for meget for Grylls.

I klippet, som du kan se i bunden af artiklen her, tager Rodriguez og Grylls et hvil for at få lidt at spise: musekød.

Det er i sig selv ikke særligt gustent, men når du bliver nødt til at koge det i dit eget pis, så er det nok brækfremkaldende for de fleste mennesker.

- Jeg har ikke noget imod at vandre i den bagende sol i flere timer, men musen, det er virkelig noget for sig, siger skuespillerinden fra ”Avatar”-filmen mildest talt skeptisk.

Det lykkedes at få kogt musen i Michelles pis, som hun selv forklarer, stinker af ammoniak uanset hvad.

Bear Grylls lægger selvfølgelig stærkt ud med at tage en bid af den kogte tismus, hvilket han tydeligt giver udtryk for, ikke huer hans smagsløg.

Michelle Rodriguez er heller ikke særligt begejstret for den mærkelige ’delikatesse’, specielt heller ikke, da Grylls insisterer på, at de skal drikke den resterende suppe af tis med smag af mus.

Men faktisk kommer overlevelseseksperten med en sjælden erkendelse bagefter:

- Det er bare et eller andet ved at drikke en andens (tis. red). Jeg har endelig fundet det, som kan knække mig. Mus i en andens urin, kogt. Skidt, indrømmer overlevelseseksperten.

Du kan se klippet her: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close