Endelig! Se første klip fra tredje sæson af "Stranger Things"

Millie Bobby Brown som Eleven i \

Millie Bobby Brown som Eleven i "Stranger Things"

Foto: All Over og Netflix

Er du en utålmodig sjæl, der har svært ved at vente på næste sæson af "Stranger Things", så har Netflix lige gjort ventetiden lidt mere behagelig.

De har nemlig lige offentliggjort det første klip fra tredje sæson af den populære serie.

I klippet bliver vi taget med ind i Hawkins' nye Starcourt Shoppingcenter, hvor man kan få stillet alle sine shoppinglyster. 

Fans af serien skal specielt lægge mærke til isbutikken Scoops Ahoy. Her arbejder nemlig to af seriens karakterer. Henholdsvis Steve, der bliver spillet af Joe Keery, og Robin, der bliver spillet af Maya Hawke. 

Videoen, der er lavet som en reklame for shoppingcentret, slutter af med at sige "kommer næste sommer". Spørgsmålet er så, om det er Netflix, der fortæller os, at vi stadig skal vente et helt år, før vi får lov til at se den tredje sæson af "Stranger Things". 

Se videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Det var i december sidste år, at Netflix afslørede, at der var endnu en sæson på vej af den populære serie.

De to brødre, Matt og Ross Duffer, der står bag serien, har tidligere fortalt, hvor mange sæsoner, de tror, de kan lave af "Stranger Things". 
 
- Jeg tror, at fire-fem sæsoner er hvor, vi vil slutte, fortalte Ross i forbindelse med premieren på sæson to til E!. De to brødre var dog også meget hurtige til at slå fast, at intet var afgjort på det tidspunkt.
 
Der er endnu ikke sat en dato for, hvornår "Stranger Things" vender tilbage til Netflix, men spørger man de to forfattere, så ved de godt, hvad der kommer til at ske i den nye sæson. 
 
Der kommer nemlig til at være et hop frem i tiden.
 
- Vi ved ikke hvor lang tid, men børnene bliver jo større, fortæller Matt Duffer til E!.
 
Første sæson af "Stranger Things" foregik I 1980’erne, hvor en dreng, som Winona Ryders rolle er mor til, forsvinder sporløst, mens en mystisk pige ved navn Eleven dukker op. Vennerne og familien leder efter den forsvundne dreng, og der sker flere og flere mystiske ting i byen.

Du kan få otte sjove facts om "Stranger Things" her

Se billeder fra serien herunder

Stranger Things

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close