Se Ed Sheerans geniale modsvar til Twitter-rygterne

(Foto: All Over)

At Ed Sheeran havde scoret en rolle i "Game of Thrones" har været kendt i mange måneder, men ikke mange regnede med, at den britiske popprins allerede ville dukke op i HBO-serien natten til mandag.

Ed Sheeran kommer ind i billedet cirka halvvejs inde i sæsonpremieren, da Arya render ind i en syngende Ed Sheeran (der i rulleteksterne blot er opført som ”Man #1”) i skoven. Hun komplimenterer (naturligvis) hans sang-evner, inden hun sætter sig ned for at nyde et varmt måltid mad sammen med Ed Sheeran og de andre mænd.

Imens synger den populære sanger:

“He rode through the streets of the city / Down from his hill on high / O’er the winds and the steps and the cobbles / He rode to a woman’s sigh / For she was his secret treasure / She was his shame and his bliss / And a chain and a keep are nothing / Compared to a woman’s kiss / For hands of gold are always cold / But a woman’s hands are warm.”

Men ikke alle har jublet over Sheerans nye karriere som skuespiller. De sociale medier flød over med negative såvel som positive kommentarer, og mandag aften slettede Ed Sheeran så sin konto på Twitter. Det er ikke første gang, at den 26-årige fyr tager en pause fra det sociale medie.

- Det er så meget positivt derude, men vi mennesker læser altid den ene negativ kommentar og ignorerer resten. Det gider jeg bare ikke, sagde han i forbindelse med sin første pause fra Twitter.

Sangerens pludselige exit mandag fik mange til at spekulere i, om det var "Game of Thrones"-kritikken, der gik ham på. Men nu har Ed svaret igen.

- Jeg havde planlagt at droppe Twitter. Det har intet at gøre med, hvad folk har sagt om mig i "Game of Thrones". Jeg er tydeligvis fucking fantastisk, for jeg er med i "Game of Thrones", skriver den sjove sanger.

Ed Sheeran er bestemt ikke mange for farver på sin krop:

Ed Sheeran (billeder af hans tatoveringer)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close