Hollywood5. juli 2017

"Gossip Girl"s Blair og Seth fra "O.C." er gift: Se deres første interview

Leighton Meester og Adam Brody fra de to kultserier står for første gang frem og taler om deres karakterer fra "Gossip girl" og "The O.C."
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5840960b.jpg
 All Over

​Leighton Meester fik i fem år utallige unge piger og drenge til at følge med i TV-serien "Gossip girl", hvor hun sørgede for intriger og sladder i New York i skikkelse af karakteren Blair Waldorf. Da "Gossip girl" indtog skærmen i 2007, var en anden succesfuld serie netop blevet rundet af.

"The O.C" fik lov til at køre i fire sæsoner, hvor især den charmerende fyr Seth Cohen fik manges hjerte til at banke hurtigt. Den rolle blev spillet af nu 37-årige Adam Brody.

Men selv om serierne ikke længere eksisterer, har virkeligheden det nogle gange med at være endnu bedre end fiktive TV-programmer. I 2010 blev "Blair og Seth" nemlig et par, da ​Leighton Meester og Adam Brody mødte hinanden under optagelserne til The Oranges i New York.

Tre år senere blev parret forlovet, og datteren Arlo Day Brody kom til verden i august 2015.

Adam og Leighton formåede at holde deres kærlighed skjult i mange år, og de har næsten ikke deltaget i offentlige begivenheder sammen. Indtil nu.

Forleden fangende Entertainment Tonight skuespillerparret til et interview, hvor de for første gang sætter ord på, hvordan de har det med, at Blair og Seth nu er kærester og forældre i den virkelige verden.

- Vi griner af det engang imellem. Én gang om året holder vi en "Seth og Blair"-day, forklarer parret med en lille smule ironisk undertone.

Du kan se hele klippet her:

null

Sponsoreret indhold