Hollywood 23. august 2016

Se den rørende video: Coldplay og James Corden hylder Prince

Coldplay og James Corden sang duet, hvorefter bandet overraskede TV-værten med fødselsdagskage

Søndagens Coldplay-koncert i Los Angeles blev en lille smule anderledes end, hvad publikum nok havde regnet med. Da det britiske band besøgte Danmark i juni, hev Chris Martin deres opvarmnings-sanger Lianne La Havas op på scenen, hvor de sammen sang Princes "Sometimes It Snows in April".

Og i går gentog Chris og resten af Coldplay dele af stuntet. Lianne var dog udskiftet med den populære talkshow-vært James Corden, og sangen der flød fra højtalerne, var den legendariske "Nothing compares 2 U", hvilket fik publikum til at skrige i vilden sky.

Se videoen øverst i artiklen.

- Så det her var en idé Chris fik. Han sagde: Kom og syng med os, når vi optræder i Rose Bowl. Jeg må være ærlig. Jeg anede ikke, at det ville være så stort, da jeg sagde ja, lød det fra den tydeligt imponerede James, før han gav sig i kast med den svære sang.

Da Chris og James Corden havde afsluttet deres duet, ventede der dog endnu en overraskelse til alle de fremmødte fans - og ikke mindst til Corden, der fyldte år dagen efter.

- Tillykke med fødsesldagen til vores bror. Vi elsker dig, råbte Chris Martin, efter han havde fremført en dybfølt fødselsdagssang til den overraskede TV-vært.

Se eller gense de kendte til Coldplay-koncert herunder:

Kendte til Coldplay tirsdag den 5. og 6. juli 2016

Sponsoreret indhold