Hollywood2. maj 2017

Bedste form nogensinde: Se den nye udgave af Britney

Britney Spears har tilbragt meget tid i fitnesscenteret på det seneste - og det kan ses
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sdbrit.jpg
 Foto: All Over Press)

Britney Spears er i sit livs form.

Og mandag blev dagen, hvor hun besluttede sig for at dele det med verden. Således instagrammede den 35-årige popsangerinde dette billede:

Det er meget tydeligt, at Britney har opprioriteret sine fysiske anstrengelser i fitnesscenteret. Hendes mavemuskler er aldeles stramme, og hendes talje er meget smal.

- Jeg kan godt lide at mine øvelser er korte, så jeg ikke skal bruge for lang tid i fitnessceneret. Jeg laver 20 minutters kredsløbstræning - normalt løber jeg - og så rykker jeg over til lette frivægte, laver squats og sit-ups, sagde Spears til magasinet Women's Health for nylig.

For ti år siden blev en helt forstyrret Britney indlagt på en lukket afdeling på Ceder Sinai-hospitalet i Los Angeles på grund af alt for meget fest i den hårde del af byens natteliv. Britney endte med at miste forældremyndigheden over sine to drenge. Desuden mistede hun retten til at forvalte sin egen formue.

Det tog hende flere år at komme tilbage, men på mirakuløs vis krævede hendes nedsmeltning aldrig, at hun satte karrieren på pause.

Senest har hun optrådt side om side med Cèline Dion i Las Vegas, hvor hun tjente kassen på at give koncerter på hotellet Planet Hollywood.

Se billeder fra Britneys ferie på Hawaii for nylig:

Sponsoreret indhold