Hollywood19. august 2014

Se den iskolde video: Her mister One Direction-Niall stemmen

Popdrengen er hoppet med på iskold leg
Af af
Niall Horan mistede stemmen, efter han havde kastet en spand iskold vand over sig
Niall Horan mistede stemmen, efter han havde kastet en spand iskold vand over sig
 Foto: AOP
Charmedrengen Niall Horan er den seneste kendis, der er hoppet med på en iskold udfordring, der skal hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring sygdommen amyotrofisk lateral sklerose (ALS).

Udfordringen går ganske enkelt ud på at hælde en spand iskold vand udover sig - eller donere 100 dollars til forskningen i den frygtede sygdom.

Og dømt ud fra denne video, som One Direction-sangeren lagde på de sociale medier 18. august, var det en iskold oplevelse for popdrengen. Hans stemme forsvandt hvert fald for en stund, efter han havde hældt den iskolde spand vand udover sig.

LÆS OGSÅ: Derfor bader de kendte i isvand

LÆS OGSÅ: Se billederne: One Direction på dybt vand

Niall Horan blev nomineret af Pearl Jams Eddie Vedder samt den brasilianske fodboldstjerne Neymar, og One Direction-stjernen tog hurtigt imod den kolde udfordring - det samme har en lang række andre stjerner gjort den seneste tid.

Caroline Wozniacki, Justin Bieber, Facebooks grundlægger Mark Zuckerberg og Oprah Winfrey er blot et lille udsnit af kendisser, der er hoppet med på legen. Niall Horan har selv givet udfordringen videre til fodboldspiller John Terry, der spiller i Chelsea, tennisspilleren Novak Djokovic og bandmedlemmet Louis Tomlinson.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold