Hollywood 6. august 2016

Se Cara Delevingne nøgen: Jeg var en ret liderlig teenager

Model og skuespiller Cara Delevingne havde nogle svære, og liderlige teenageår. Se Cara Delevingne nøgen her

Cara Delevingne

Cara Delevingne er model for nogle af verdens største modehuse, og så er hun ved at få godt gang i skuespillerkarrieren. I dag har den 23-årige skønhed et stabilt liv, men især teenageårene var svære. Det fortæller hun i et stort interview med mandemagasinet Esquire.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Se flere billeder af Cara Delevingne i galleriet øverst.

- Jeg var en ret liderlig teenager, indtil jeg fyldte 16, hvor jeg stoppede med at have seksuelle følelser for nogen. Jeg gik glip af meget fra 16 til 18, siger Cara Delevingne i interviewet, der er ledsaget af frække billeder.

Se dem her

Et andet sted i interviewet fortæller den efterspurgte model om sine selvmordstanker.

- Da jeg nåede teenageårene med alle hormonerne, presset og ønsket om at klare det godt i skolen, ikke for min egen skyld, men for mine forældres, fik jeg et mentalt sammenbrud. Jeg ville begå selvmord. Jeg kunne ikke klare det mere. Det gik op for mig, hvor privilegeret jeg var, men jeg ville bare dø, siger hun.

Cara Delevingne kom heldigvis på bedre tanker. Selvom hun har lavet mest modelarbejde, ser hun sig selv som skuespiller.

- At være model er ikke noget, jeg elsker. Jeg har altid følt det som et job. Det har aldrig været en passion. Det var mere som en rolle, jeg spillede, fortæller Cara Delevingne, der snart er biografaktuel i filmen ”Suicide Squad”

”Suicide Squad” har premiere i de danske biografer 11. august.

Sponsoreret indhold