Hollywood28. april 2015

Se billedet: Jared Leto som The Joker

Den amerikanske skuespiller påtager sig en stor skurkerolle i en ny storfilm
Af af
Skuespilleren og musikeren Jared Leto har en stor rolle foran sig som superskurken The Joker
Skuespilleren og musikeren Jared Leto har en stor rolle foran sig som superskurken The Joker
 Foto: AOP



Jared Leto skal iføre sig den ikoniske skurkerolle som den diabolske Jokeren i den nye film 'Suicide Squad', der premiere til næste år

I forbindelse med karakterens 75 års fødselsdag offentliggjorde instruktøren af filmen, David Ayer, et billede af skuespillerens udseende i rollen på sin Twitter-profil, som du kan se i bunden af denne artikel.

LÆS OGSÅ: Hollywood i chok: Jared Leto lod lokkerne falde

En advarsel skal lyde på forhånd: Du skal ikke kigge for længe på billedet, for så får du måske mareridt de næste par nætter.

Jared Leto ligner nemlig en person på sammenbruddets rand. Mærværdige tatoveringer, sovekammer øjne på den dårlige måde og et blik i øjnene, der er langt fra den kvindebedårer, som vi kender ham bedst.

LÆS OGSÅ: Jared Leto skal fedes op

Desuden er hans lange hår og skæg røget sig en tur til ære for rollen, hvor han skal spille sammen med blandt andre Will Smith og Jesse Eisenberg.

Det er sparsomt med informationer om filmen, men det er ikke din typiske superheltefilm, for her er fokus på superskurkene.

LÆS OGSÅ: Jared Leto elsker Danmark

Superskurke bliver samlet af et hemmeligt regerings-agentur, hvor de skal udføre en mission til gengæld for at få formildet deres domme.

Jared Leto skal spille en legendarisk rolle, der tidligere har været varetaget af Jack Nicholson og Heath Ledger.

Filmen står til at få dansk premiere den 6. august 2016.

Du kan se billedet her:



The Suicide Squad wishes you a Happy Anniversary Mr. J! #Joker75 #SuicideSquad @WarnerBrosEnt @DCComics pic.twitter.com/LZXz0x947Q

- David Ayer (@DavidAyerMovies) 25. april 2015

Sponsoreret indhold