Hollywood26. september 2014

Se billederne: Nu har Britney Spears forladt Danmark

Popsangeringen gad ikke sine danske fans....
Af af

Se billederne: Nu har Britney Spears forladt DanmarkDet var ikke meget, danskerne fik set til popsangerinden Britney Spears. Kort før middag forlod den populære sangerinde hotel d'Angleterre på Kongens Nytorv i København, hvor hun har boet i forbindelse med sit besøg i den danske hovedstad.

Og de få fans, der havde taget opstilling foran det fashionable hotel, fik ikke så meget som et vink eller en autograf fra sangerinden, før hun smuttede ind i den ventende bil og kørte mod lufthavnen.

LÆS OGSÅ: Se Britney Spears smukke modeller

Britney Spears tilbragte torsdag aften i Forum, hvor hundredvis af forventningsfulde fans havde taget plads for at se sangerindens nyeste interesse: Lingeri. Sammen med den danske lingeri-gigant Change lancerede "Baby one more time"-sangerinden sin første undertøjskollektion 'The Intimate Britney Spears'.

En perlerække af smukke modeller indtog den lange catwalk, imens Christopher, Ida Corr og Joey Moe leverede hit på hit, mens modeller fremviste Britney Spears trusser.

Heller ikke til showet fik danskerne meget Britney at se. Kun til allersidst i showet trådte den lyshårede sangerinde frem og takkede de hundredvis af fans for at være dukket op.

'The Intimate Britney Spears' lanceres i Changes butikker og i webshoppen Change.com d. 26. september.

Sponsoreret indhold