Se billederne: Miley Cyrus chokerede London

Miley Cyrus var i topform, da hun tirsdag optrådte i London

Miley Cyrus var i topform, da hun tirsdag optrådte i London

Foto: AOP
Miley Cyrus er kendt som én, der ikke går af vejen for at give sit publikum én oplevelse ud over det sædvanlige.

Og London blev da heller ikke snydt for bar hud og skandale-opførsel, da den twerkende sangerinde tirsdag aften optrådte på The O2 arena.

Ifølge det britiske medie Daily Mail spyttede sangerinden vand ud over publikum, og få minutter inde i den udsolgte koncert opfordrede Miley Cyrus alle til at kysse med én af samme køn - og tilføjede kort tid efter, at hun håbede, at folk var på stoffer.

Og som altid fremviste den 21-årige sangerinde sine dansemoves og twerkende i sit minimalistiske outfit.

Om mindre end en måned gæster vilde Miley Cyrus Danmark, når hun giver koncert i Forum i København 4. juni. Om de københavnske fans får lige så stor en oplevelse, må tiden vise.

Sangerinden måtte for nyligt tilbringe to uger i sengen og aflyste derfor adskillige koncerter på sin verdensturné.

En allergisk reaktion skulle ifølge Cyrus' folk være årsagen til den længere indlæggelse, og stjernen har også selv flere gange omtalt sit ildebefindende på de sociale medier.

Dog har det ikke holdt medierne fra at gisne om, at et stofmisbrug eller en overdosis skulle være grunden til, at Cyrus blev hasteindlagt.

Spekulationerne fik sangerinden til at indkalde til et pressemøde i London tirsdag.

- Jeg havde ikke taget en overdosis. Jeg tog noget antibiotika, som en læge havde udskrevet og fik en allergisk reaktion, understreger den 21-årige sangerinde ifølge Huffington Post.

Cyrus selv siger, at der ingen grund er til bekymring og fortæller blandt andet, at hun formentlig er den eneste på turneen, som hverken ryger eller drikker før en optræden, fordi hun tager sin karriere så seriøst

Se billeder fra tirsdagens vilde koncert herunder:


(Alle fotos: AOP)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close