Se billederne: Leonardo DiCaprios vilde forvandling

Se billederne: Leonardo DiCaprios vilde forvandling

Det er ikke kun karrieren, der er gået opad for den amerikanske skuespiller Leonardo DiCaprio. Også vægten er blevet større, siden han i 2000 smed overtøjet i den anmelderroste film "The Beach".

Der er dog også en helt naturlig forklaring på den populære skuespillers (lidt mere) fyldige former. Stjernen fylder nemlig 40 år i november - så væk er det drengene look.

LÆS OGSÅ: Leonardo DiCaprio lavede selv nøgenscenerne

LÆS OGSÅ: Leonardo DiCaprio flygtede fra tæsk

LÆS OGSÅ: Leonardo DiCaprio jagtede Scorsese

Og mens der støt er kommet lidt mere på sidebenene, er Leonardo DiCaprio strøget til tops som én af de allerstørste skuespillere i verden.

Han har blandt andet medvirket i "Catch me if you can", "The Aviator", "Blood Diamond" og "The Departed" - for alle film blev Leonardo DiCaprio nomineret for sine præstationer.

I 2000-filmen "The Beach" smed den populære skuespiller tøjet - til stor glæde for kvinder og piger over hele verden. Filmen - hvor Leonardo DiCaprio spillede den rejselystne Richard, der finder en smuk, men forræderisk strand i Thailand - blev vendepunktet for Leonardo DiCaprio, der havde svært ved at løsrive sig fra rollen som Jack i gigant-filmen Titanic fra 1997.

SE og HØR har her samlet lidt billeder af Leonardo DiCaprio fra filmen "The Beach" (2000) og i dag.
 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close