Se billederne: Lars Ulrich på festival

Lars Ulrich på Glastonbury

Lars Ulrich på Glastonbury

Foto: AOPNår man er trommeslager i et af verdens mest populære rockbands, er man næsten fast inventar på diverse festivalscener verden over.

Lars Ulrich fra Metallica boltrede sig dog ikke kun ved trommesættet, da han i sidste uge besøgte den britiske festival Glastonbury.Lars Ulrich sludrede med Michael Eavis, der er hovedmanden bag Glastonbury (Foto: AOP)
Lars Ulrich på Glasotnbury fredag - dagen efter optrådte han på den populære festival (Foto: AOP)
Lars Ulrich og Michael Eavis, der er hovedmanden bag Glastonbury (Foto: AOP)
Gummistøvler er fast inventar på festivaler. Dog havde Michael Eavis glemt sine (Foto: AOP)


Den verdensberømte danske trommeslager traskede også rundt i mudderet blandt de tusindvis af festivalgængere, der havde lagt vejen forbi den populære festival.

Og som den garvede festivalgænger, han er, havde Lars Ulrich iført sig de obligatoriske gummistøvler, mens han blandt andet - som det ses på billederne - sludrede med Michael Eavis, der er hovedmanden bag Glastonbury.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Ser Roskilde Festival sådan ud om en uge?

Lars Ulrich havde dog også medbragt trommestikkene til Glastonbury - sammen med James Hetfield og resten af Metallica væltede han den britiske festival på Pyramid Stage lørdag aften.

Glastonbury er en af verdens største festivaler og samlede i år i omegnen af 175.000 mennesker. Også på det musikalske plan er festivalen kendt for at kunne hive nogle af de allerstørste navne inden for musik på scenen. I år var det blandt andre Dolly Parton, Arcade Fire og Kasabian, der underholdt.

Årets Roskilde Festival har også fået flere store navne på plakaten - blandt andre Rolling Stones, Drake og Arctic Monkeys.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close