Hollywood2. juni 2014

Se billederne: Kim og Kanye nyder hinanden i Prag

De nygifte shopper på deres bryllupsrejse
Af af
Kim Kardashian og Kanye West nyder hvedebrødsdagene i Europa efter deres ekstravagante bryllup
Kim Kardashian og Kanye West nyder hvedebrødsdagene i Europa efter deres ekstravagante bryllup
 Foto: AOP
Blot en uge efter det ekstravagante bryllup mellem Kanye West og Kim Kardashian har de to turtelduer søgt tilflugt på den anden side af jorden i håb om at få lidt alene-tid med hinanden.

Og det ser ud til, at Kim og Kanye nyder hinandens selskab.

Det nyforelskede par blev således spottet slentrende på gaden i den gamle del af Prag fredag eftermiddag. Kim Kardashian havde et fast greb i Kanye Wests beigefarvede trenchcoat - og parret så ud til at nyde hvert et øjeblik.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Så vildt var Kanye og Kims bryllup

Det nygifte par ankom til Tjekkiets hovedstad om torsdagen, skriver People.

Inden da havde de tilbragt de første par dage i Irland, hvor de blandt andet brugte en dag på at suse rundt på mountain-bikes.

Hvad dagene i Prag skal bruges på, vides ikke. Men allerede nu har de to turtelduer besøgt adskillige butikker i Prag.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/14e4a904b37a46fca61201cb4ac5c1a2.jpgKim Kardashian havde fast i sin mands jakke, da de slentrede rundt i Prag fredag eftermiddag (Foto: AOP)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/716ae97e366b4a76b8cf9abd21c4bf44.jpgKanye West havde ikke noget imod at bruge lidt tid på at shoppe tøj sammen med sin kone (Foto: AOP)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b0136a6cba7f4a82908fed72c6a97380.jpgDet celebre par kunne tage plads på bagsædet af en stor sort bil, når de skulle fragtes rundt i den gamle, tjekkiske by (Foto: AOP)

Parret, der blev gift ved 'århundredes kendis-bryllup' 24. maj i Firenze i Italien, vil fejre deres 1-uges bryllupsdag ved at tage til endnu et bryllup. Kanye Wests stylist, Renelou Padora, skal nemlig giftes denne weekend.

Brylluppet mellem de to mega-stjerne blev allerede fra start udråbt til et af de mest ekstravagante og overdådige i medierne.

Det celebre par havde da heller ikke nøjes med at leje det lokale forsamlingshus til at holde festen. I stedet havde de lejet renæssance-fortet Forte di Belvedere i Firenze, som dannede rammen om både vielsen og den efterfølgende fest.

De 200 gæster kunne sætte sig til rette ved et 70 meter langt marmorbord og nyde både hinandens selskab og en middag, der (nærmest ikke overdådigt) bestod af tortellini, bøf, kylling og jordbæris.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/0799ecc7f9c24008aa9891f8ce024271.jpgKanye West og Kim Kardashian har valgt Europa som deres bryllupsrejse-destination (Foto: AOP)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/0cf382b43474464faac809ab37871cef.jpgKysset efter "I do". Parret blev gift foran denne imponerende blomstervæg, der kostede over 500.000 danske kroner (Foto: AOP)


Inden da havde de om fredagen lånt Ludvig den 14.s imponerende renæssance-slot Versailles-slottet til at holde den obligatoriske prøvemiddag, hvor tryllekunstneren David Blain lige optrådte og underholdt.

Der var guf til øregangen under lørdagens reception. For her sang den verdensberømte Andrea Bocelli nemlig til receptionen. Flødedrengen John Legend deltog forresten også - og underholdt blandt andet med 'At Last' og 'All of Me'.

Derudover kiggede verdensstjerner som Lana del Rey, Beoynce og Jay Z også forbi musikscenen - og musikken kostede den nette sum af 11 millioner kroner.

Sponsoreret indhold