Hollywood30. september 2013

Se billederne: Endelig viser Kim Kardashian sig

Efter fødslen af datteren North West har man ikke set meget til realitystjernen
Det smukke par til modeuge i Paris
Det smukke par til modeuge i Paris
 Foto: All OverI juni fødte realitystjernen Kim Kardashian datteren North West. Siden da har omverdenen ikke set meget til den lille familie og især ikke til mor Kim. Mange amerikanske medier spekulerede i, at årsagen var, at hun ville tabe de adskillige kilo, hun tog på under graviditeten, inden hun viste sig. Men det så ikke ud til at være tilfældet.

Datteren, som blev født fem uger for tidligt, har fået det lidt særprægede navn North West, da forældrene har ræsonneret sig frem til, at der ikke findes noget, der er nord for nord, og derfor må nord være det bedste i verden.

Læs også: Kim Kardashian fødte alt for tidligt

Nu har Kim Kardashian endelig vovet sig udenfor. Det sker i forbindelse med modeugen i Paris. Da hun og Kanye West begge er modeinteresserede, virkede det, som et godt tidspunkt. Til anledningen havde Kim og Kanye valgt at klæde sig i matchende sorte outfits.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b483c0905d5245ce9f08b39849ce7502.jpg


Det er tydeligt, at Kim stadig ikke har tabt al babyvægten, men hun ser fantastisk ud, og med et kig til barmen, er der næppe mange, der lægger mærke til et par ekstra kilo. (Foto: All Over)
.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4193214e1e884fdb9c7575c65b76c166.jpg


Sådan så Kim ud, inden hun blev gravid. (Foto: All Over)


Se også: Kim Kardashian i det bare ingenting

Sponsoreret indhold