Se billederne: Beckham endnu frækkere end før

Se billederne: Beckham endnu frækkere end førSelvom David Beckham til maj fylder 40 år, bliver fodboldgodten mere og mere lækker, som tiden går. Og naturligvis er der også sket meget, siden fodboldikonet jonglerede med bolde i 1990'erne. Se selv i det store galleri nederst i denne artikel.

Og nu viser David Beckham sig igen frem i en ny reklame for H&M.

H&M har nemlig valgt at udvide samarbejdet med fodboldikonet, som også tidligere har været blikfang i en række kampagner for den svenske tøjgigant.
Men det er ikke kun sit lækre ydre, som Beckham denne gang stiller til rådighed.Fodbold-ikonet i den nye H&M-reklame - se endnu flere billeder i bunden af denne artikel (Foto: AOP)


LÆS OGSÅ: David Beckham: Lækker uden tøj

David Beckham har også fået æren af at håndplukke nogle af sine H&M-favoritter blandt t-shirts, sweatshirts, trenchcoats og polotrøjer, som nu er blevet til kollektionen 'Modern Essentials selected by David Beckham'.

- Jeg er begejstret for at fortsætte og udvide mit samarbejde med H&M og vælge mine yndlingsstykker fra forårets 'Modern Essentials' kollektion. Hvert stykke tøj er en ny garderobeklassiker, der opdaterer enhver mands forårsgarderobe, siger David Beckham ifølge The Version.

LÆS OGSÅ: David Beckham i biluheld

Den nye H&M-kampagne lanceres til marts med en film instrueret af den anerkendte instruktør Marc Forster.

Marc Forster har blandt andet instrueret filmene 'Finding Neverland', 'Quantum of Solace' og 'Drageløberen'.

David Beckhams kollektion kan købes hos H&M fra den 5. marts.

Se de nye H&M-billeder samt andre billeder af David Beckham her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close