Se billederne: Bare bryster til Berlinalen-festival

Innas påklædning vakte opsigt til Berlinalen

Innas påklædning vakte opsigt til Berlinalen

Foto: AOP
Stjerner fra både ind- og udland valfarter i disse dage til filmstivalen Berlinalen, og traditionen tro bliver især kvindernes outfit nøje bedømt, når de kommer slentrende på den røde løber.

Mandag var det dog hverken stjerner som danske Trine Dyrholm eller Uma Thurman, der gjorde sig bemærket på den røde løber. Det var tværtimod aktivisten Inna Schewtschenko, som havde valgt et noget pudsigt outfit til filmfesten.

Læs også: Lars von Trier provokerer igen

Hun ankom til den røde løber iført en gulvlang sort nederdel - og nåeh ja,.. så ikke så meget andet. På Inna Schewtschenkos bare bryster havde hun tilmed malet følgende sætning: Protest for fred.inna

Sikke et outfit, som Inna dukkede op i mandag til Berlinalen (Foto: AOP)


Aktivisten er medlem af d FEMEN, en feministisk bevægelse, der er kendt og berygtet for at protestere splitternøgne rundt om i verden, når de vil gøre opmærksom på nogle af deres mærkesager. Og mandag aften var hun altså så igen på spil under filmfestivalens cCnema for Peace-fest.

Læs også: Trine Dyrholm på udkig efter skønhed

Berlinalen er en af de vigtigste festivaler i verden og afholdes hvert år i februar. På festivalen uddeles de prestigetunge priser Guldbjørnen, der er festivalens største pris, og Sølvbjørnen. Guldbjørnen uddeles til den bedste film og den bedste kortfilm i konkurrencen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close