Hollywood13. november 2017

Se alle de hotte Hollywood-mødre til gallafest

Hollywoods hotteste mødre var lørdag samlet til gallafest, hvor organisationen Baby2baby samlede ind til børn i nød
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/baby2baby.jpg
 Foto: All Over Press

Hollywoods mødre nød lørdag en aften ude, da velgørenhedsorganisationen Baby2baby inviterede til gallafest, hvor der skulle samles ind til børn i nød.

Det var branchens mest kendte og smukke mødre, der gik på den røde løber, og især én stjerne stak ud - Jessica Alba, 36, kom med en struttende, gravid mave.

I slutningen af oktober afslørede hun, at hendes barn nr. tre bliver en dreng, og den højgravide stjerne lagde ikke skjul på, at hun nød en aften ude uden børn.

- Jeg kan godt li', at jeg faktisk føler mig glamourøs, fortæller Jessica Alba til People.

- Jeg føler mig slet ikke glamourøs, når jeg er gravid, så det er skønt at klæde sig pænt på og føle sig smuk. Normalt føler jeg mig som Humpty Dumpty, der slasker rundt, jeg er hormonel, og der er slet ikke noget tøj, der passer, som det plejer. Men i den her kjole føler jeg mig faktisk ret pæn, tilføjer skuespilleren.

Se alle de flotte mødre på den røde løber i galleriet nederst på siden.

Skuespilleren har siden 2008 været gift med filmproduceren Cash Warren, og sammen har de døtrene Haven Garner på seks og Honor Marie på ni.

I slutningen af oktober afslørede hun, hendes to døtre får en lillebror.

Artiklen fortsætter under videoen.

På Boomerang-klippet står en gravid og jublende Jessica Alba sammen med sine to døtre, mens en masse blå konfetti regner ned over dem.

- Cash Warren og jeg kan ikke være mere begejstrede for at annoncere, at..., skriver skuespilleren ledsaget af en baby-emoji og et blåt hjerte-emoji samt hashtagget #babyboy (dreng, red.).

Tilbage i juli annoncerede Alba på sin Instagram, at hendes familie gik fra fire til fem.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Cash Warren og jeg kommer officielt til at være i mindretal, skrev hun til sit billede, hvor hun og døtrene holder balloner, der tæller 1-2-3.

I august fortalte hun til People, hvad hun så mest frem til ved at få en lille ny.

- At nusse babyer er det bedste, afslørede hun over for People.

Når det kommer til navne, er den smukke stjerne også sporet ind på noget.

- Min mands navn Cash er hans faktiske navn, så vores børn skal have et usædvanligt navn, fortalte hun, da hun var gæst i "The Tonight Show".

- Det skal også starte med H, have to stavelser, skal være et ord og ikke for mærkeligt. Det skal være med et H, jokede den kommende moder til tre med hentydning til, at hendes døtre hedder Honor Marie og Haven Garner.

Alba brød som teenager igennem i TV-serien "Flipper" og slog sit navn fast i ungdomsserien "Dark Angel". Siden da har hendes mest fremtrædende rolle være som superbabe i "Sin City"-filmene.

Efter hun i 2008 fødte datteren Honor, blev hun inspireret til at starte firmaet "The Honest Company", der sælger husholdnings- og babyprodukter fri for farlig kemi og parfume. I 2015 kunne magasinet Forbes fortælle, at The Honest Company omsatte for 1,5 mia. kr. det år, mens hendes personlige formue var på svimlende 1,2 mia. kr.

Se alle de flotte mødre på den røde løber i galleriet.

Baby2baby november 2017

Sponsoreret indhold