Schumi er vågnet: Har forladt hospitalet

Michael Schumacher

Michael Schumacher

Foto: AOP
Så er der endelig rigtig godt nyt for Michael Schumacher.

Den populære racerkører, der kom alvorligt til skade i en skiulykke i slutningen af december sidste år, er vågnet op af sin koma.

Det udtaler Sabine Kehm, pressekvinde for den 45-årige racerkører ifølge det tyske medie bild.de.

- Michael har forladt CHU Grenoble for at fortsætte sin lange periode med genoptræning. Han er ikke længere i koma. Hans familie vil gerne takke alle læger, sygeplejersker og terapeuter i Grenoble, som har gjort et fremragende stykke arbejde i disse første måneder, står der i den officielle udmelding.

- Takken fra familien går også til alle de mennesker, der har sendt Michael så mange gode ønsker. De har helt sikkert hjulpet ham. For eftertiden beder vi om forståelse for, at hans videre rehabilitering finder sted uden for offentlighedens søgelys.

Michael Schumacher forulykkede under en skitur 29. december i Meribel i de Franske Alper. Trods det faktum, at den syvdobbelte verdensmester bar hjelm, endte han alligevel med at slå hovedet så voldsomt, at han endte i koma.

I dagene efter den voldsomme ulykke gennemgik Michael Schumacher to operationer i hjernen for at stoppe en række blødninger.

Trods den store interesse fra fans og resten af omverdenen, har pressetalskvinden Sabine Kehm kun sparsomt udtalt sig om Michael Schumachers tilstand.

Hun fastklog dog tidligere, at Michael Schumacher de sidste to måneder har befundet sig i opvågningsfasen af sin koma og har haft enkelte øjeblikke, hvor han har vist tegn på bevidsthed:

- Der er øjeblikke, hvor han er vågen og øjeblikke, hvor han er ved bevidsthed, hvilket gør os glade og giver os stort mod, sagde Sabine Kehm i midten af april til den tyske TV-kanal ARD.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close