Hollywood21. december 2014

Scarlett vild med ris à l'amande

De danske aner fornægter sig ikke hos Hollywood-stjernen
Scarlett Johansson er vild med ris à l'amande.
Scarlett Johansson er vild med ris à l'amande.
 Foto: All Over PressDet er formentlig de færreste i Hollywood, der har hørt om ris à l'amande , men det gælder ikke for den dansk/amerikanske skuespillerinde Scarlett Johansson.

LÆS OGSÅ: Scarlett ammer sig til stram mave

Hun er nemlig helt pjattet med den danske juledessert. Det fortæller hun i et interview med People.

- Duften af risengrød minder mig om ferie. Min far laver en traditionel dansk dessert med varm kirsebærsovs, som er delikat og lækker. Hele huset dufter af vanilje, fordi der skal frisk vanilje i opskriften. Vanilje er duften af jul for mig, siger Johansson, som er datter af den amerikanske producer Melanie Sloan og af den danskfødte arkitekt Karsten Johansson.

For den 30-årige skuespillerinde betyder julen desuden masser af kvalitetstid med familien. For med en hæsblæsende karriere og hele verden som arbejdsplads, er det til tider svært at ses med sine nærmeste.

LÆS OGSÅ: Galleri: Sexede Scarlett fylder 30

- Jeg rejser så tit på grund af mit arbejde, så julen er et af de eneste tidspunkter, vi alle har mulighed for at mødes, siger hun.

Derfor er der masser af hygge, når familien Johansson samles i juledagene.

- Jeg elsker at se gamle film, læse og bage. Min favoritfilm er "Alene Hjemme," siger skuespillerinden, der har forberedt sig på sit massive indtag af juleknas.

LÆS OGSÅ: Scarlett Johansson er træt af kælenavn

- Jeg sørger for at gå i fitness op til juledagene. Så får jeg ikke dårlig samvittighed over at overspise, lyder det fra hende.

I september blev Johansson mor for første gang til datteren Rose Dorothy, som hun har fået med sin mand, den franske journalist Romain Dauriac.

Sponsoreret indhold