Hollywood18. december 2008

Scarlett Johansson: Sælger brugt snotpapir

Skuespillerens beskidte lommetørklæde bliver nu solgt på en auktion til fordel for velgørenhed
Scarlett Johanssons brugte snotklud bliver nu sat til salg til højestbydende
Scarlett Johanssons brugte snotklud bliver nu sat til salg til højestbydende
 Foto: All Over

Der er åbenbart ingen grænser for, hvad folk vil smide penge efter, hvis bare det har været i hænderne på en stjerne.

Under et besøg på det amerikanske talkshow "The Tonight Show with Jay Leno" dukkede Scarlett Johansson op med en forkølelse i udbrud og måtte flere gange pudse sit forkølede horn. Nu vil TV-stationen bortauktionere skuespillerens brugte snotpapir.

Indtægten på den småklamme auktion skal gå til en velgørenhedsorganisation, der giver mad til hjemløse. Lommetørklædet - inklusive snot, bussemænd, og hvad Scarlett Johansson ellers måtte have haft i sin næse den pågældende dag - sælges på eBay.com.

Andre besynderlige salg og køb

Scarlett Johansson er bestemt ikke den første kendte, som er blevet offer for disse auktioner. Britney Spears' hårtotter blev samlet ind, efter hun havde barberet sig skaldet i begyndelsen af 2007. Sammen med en tom dåse Red Bull, hun havde drukket af, affødte det bud på over 5 millioner kroner.

I 2007 blev Paris Hiltons skraldespand lænset for alt muligt brugeligt og ubrugeligt lort, og det hele blev solgt på forskellige auktioner og indbragte tyveknægtene en mindre formue.

Angelina Jolie har fået solgt en brugt hårbørste, og Heath Ledgers kostume fra "Brokeback Mountain" har også fundet vej til auktionsiderne på internettet. Det mærkeligste, en kendt har fået stjålet og solgt, var - indtil Scarlett Johanssons brugte bakteriebombe - Jessica Simpsons gennemgnaskede tyggegummi.

Sponsoreret indhold