Scarlett Johansson er træt af kælenavn

Scarlett Johansson er træt af kælenavne.

Scarlett Johansson er træt af kælenavne.

Foto: All Over

Scarlett: Jeg er træt af poppet kælenavn

Der er J-Lo og J-Law. Og så er der ScarJo.

LÆS OGSÅ: Scarlett Johansson dropper velgørenhedsorganisation

Alle tre er de mere eller mindre medieskabte kælenavne, der som mundrette forkortelser erstatter de respektive skuespillerinders fulde navne i den mere sladdervorne del af pressen.

Men det gravide sexsymbol, Scarlett Johansson, er ikke så forelsket i sit kælenavn, som pressen tilsyneladende er forelsket i hende. Det fortæller hun ifølge ABC News til maj-udgaven af magasinet, Glamour.

- Jeg associerer det navn med popstjerner. Det lyder lidt klæbrigt. Det er dovent og flabet, og der er en vis form for voldelighed over det. Der er noget fornærmende over det, siger hun.


Scarlett Johansson i filmen "Captain America - The Winther Soldier" (Foto: All Over)

Den altså ikke helt så vellidte sammentrækning er uden tvivl en konsekvens af især netmediernes knappe plads på overskriftsfeltet. En plads som den endnu unge skuespillerinde, blandt andet i kraft af sit kærlighedsliv, ikke sjældent har været at finde på.

LÆS OGSÅ: Scarlett Johanansson taler ikke om sine trusser

- Jeg føler, at jeg nu ved mere om, hvad jeg har brug for og vil have i et forhold. Og det er jeg blevet bedre til at kommunikere, både til min partner og mig selv, fortæller Johansson, der for nylig kunne afsløre, at hun er blevet forlovet med den franske journalist, Romain Dauriac.

Sammen venter de et barn.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close