Overfaldt familien: Sarah Palin fik sin søn anholdt

Sarah Palins søn, Track Palin, har flere gange været anholdt for vold. Her ses Sarah Palin.

Sarah Palins søn, Track Palin, har flere gange været anholdt for vold. Her ses Sarah Palin.

(Foto: All Over)

Lørdag aften måtte den amerikanske politiker Sarah Palin ringe efter politiet, fordi hun og hendes mand blev overfaldet.

Gerningsmanden var parrets egen søn, 28-årige Track Palin, der ifølge den tidligere guvernør og vicepræsidentkandidat ”gik amok”, mens han var på medicin.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her under på under ét minut!

Det skriver NBC News.

Det var angiveligt et skænderi over en bil, der fik den 28-årige søn og tidligere Irak-soldat til at gå amok. Han ville låne familiens bil, men fik nej af sin far Todd Palin, der er gift med Sarah Palin.

Todd Palin greb ifølge politirapporten et skydevåben for at beskytte sit hjem og sin familie. Våbenet blev dog ikke affyret. I stedet endte det med en fysisk konfrontation mellem far og søn.

Track Palin knuste angiveligt et vindue og slog sin far i hovedet.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her under på under ét minut!

Sarah Palins søn, Track Palin, har flere gange været anholdt for vold.

Track Palin har flere gange været involveret i voldelige episoder. Foto: All Over

Track Palin, der formentlig var påvirket af alkohol, er blevet fremstillet i retten. Han er sigtet for husspektakler, indbrud og overfald.

Det er ikke første gang, at den 28-årige krigsveteran er på kant med loven. I 2016 blev han ligeledes anholdt, hvor han tilstod vold begået mod sin daværende kæreste. Desuden er der også et tilfælde to år forinden, hvor han var involveret i et voldeligt overfald. Du kan se billeder fra den episode i galleriet nederst i artiklen.

Sarah Palin har tidligere udtalt, at hendes søns voldelige adfærd skyldes posttraumatisk stresssyndrom, som han udviklede efter sin tid som soldat i Irak.

Du kan se billeder fra sagen fra 2014 herunder: 

Sarah Palin (sønnens overfald tilbage i 2014)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close