Sarah Michelle Gellar har gjort folk pissesure op til Thanksgiving

Sarah Michelle Gellar skulle nok bare have holdt sin mund.

Sarah Michelle Gellar skulle nok bare have holdt sin mund.

Foto: Mega

 

"Rør blot ikke ved min gamle jul", lyder det i "Sikken voldsom trængsel og alarm".

Der skal ikke pilles for meget ved traditionerne.

På samme måde har mange amerikanere det med thanksgiving, hvor de rejser på kryds og tværs af USA for at være sammen med familien om et veldækket bord med blandt andet kalkun, tranebær, søde kartofler og græskartærte.

Og derfor er det en veritabel hvepserede, "Buffy"-stjernen Sarah Michelle Gellar, har stukket hånden i med et post på instagram.

Hun har fundet et billede frem af sig selv, hvor hun er temmelig slank, grænsende til tynd og iført sexet undertøj med hofteholdere og det hele.

Teksten til billedet lyder:

- Jeg sætter disse billeder op over hele huset for at minde mig selv om ikke at overspise torsdag (det er thanksgiving i morgen torsdag den 22. november, red.), skriver Sarah Michelle Gellar.

Og så kan det nok være, at der faldt brænde ned.

Kombinationen af, at Sarah Michelle Gellar, der har 2,2 millioner følgere på Instagram, forbinder noget af det allerhelligste og samvær med familien omkring god mad med afholdenhed og skønhedsidealer får mange til at se rødt.

- Hvor gør du bare meget godt for kvinder! Det er dybt skuffende, at du bruger din platform til at promovere tyndhed på en enkeltstående helligdag, der skulle handle om at være sammen og taknemmelighed, skriver en følger der indleder ironisk.

- Vil du fremme slanke-kultur?. Der mistede du lige en følger, skriver en anden.

- Jeg er for blot fem år siden endelig kommet over min anoreksi. Og det her er bare fuldstændig uacceptabelt. Hvorfor vil du fremstille dette som et forbillede for unge piger. Utroligt foragteligt, skriver en tredje.

41-årige Gellar har reageret på de mange vrede kommentarer.

Hun har skrevet en undskyldning, men har bibeholdt det oprindelige post med billedet af hende selv i undertøj.

- Jeg kan forstå,  at nogen mener, at jeg gør grin med overvægtige i dette post. Intet kunne være fjernere fra min intention. Jeg elsker thanksgiving, og som regel er mine øjne større end min mave, og jeg spiser så meget, at jeg bliver syg.  Det skulle have været en humoristisk reminder til mig selv, og jeg er ked af, hvis nogen er blevet kede af mit forsøg på at være morsom. Jeg kan li' alle slags mennesker, skriver Gellar.

Det har fået en anden gruppe af hendes følgere til at reagere.

- Du behøver ikke forklare dig selv - vi forstår det. Jeg kalder mig selv en baby-hval hele tiden for at minde mig om, at jeg ikke skal blive til en fuldvoksen hval. Det er en joke, og du taler om dig selv. De, der bliver vrede over det, har for alvor problemer, skriver en anden af Gellars følgere. 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close