Hollywood 30. juli 2008

Sarah Jessica Parker: Ignorerer mandens utroskab

Skuespilleren har valgt at se igennem fingrene med sin husbonds affære og parret er lykkeligere end nogen sinde

For blot en uge siden kom det frem, at Matthew Broderick gennem fire måneder har haft en hed affære med en 25-årige skønhed. Det var kvindes venner, der stod frem og fortalte om forholdet og de kunne også berette, at Sarah Jessica Parker kendte til sidespringet.

Affæren ser da ikke ud til at have påvirket ægteskabet mellem skuespillerne det mindste. Forleden blev Matthew og Sarah Jessica set hånd i hånd på en romantisk gåtur på stranden.

- De så meget glade og forelskede ud. De så helt normale ud og som om der ikke var sket noget, fortæller et vidne til OK!

43-årige Sarah Jessica Parker har altså valgt at se bort fra - ikke kun selve sidespringet, men også - alle forsiderne.

- De har aldrig haft et ægteskab fuld af regler og aftaler, men det virker fuldstændig for dem på den måde. Når de er sammen, vil de helst være alene med deres søn, siger en ven af parret.

- Selvfølgelig skændes de som alle andre par, men de elsker hinanden og deres lille dreng. De er meget private og hader alt det fjollede sladder. Når alt kommer til alt, er den eneste mening, der betyder noget for Sarah, Matthews - og omvendt, forklarer vennen.

Sponsoreret indhold