Hollywood23. juli 2009

Sarah Jessica Parker: Flytter fra Matthew Broderick

Under en måned efter at parret har fået tvillinger, går de nu fra hinanden
Et forsøg på at ligne et glansbillede her mor, far, sønnen James, 6, og tvillingene Marion og Tabitha
Et forsøg på at ligne et glansbillede her mor, far, sønnen James, 6, og tvillingene Marion og Tabitha
 Foto: All Over

Sarah Jessica Parker, 44, og Matthew Broderick, 47, har været gift i 12 år og har 3 børn sammen. Begge bliver boende i New York, Matthew bliver på Manhattan, men Sarah tager børnene med sig til Brooklyn.

Ægteskabet mellem de 2 Hollywood-stjerner hat igennem de sidste år været præget af op- og nedture. Sidste sommer kom nyheden om, at Matthew i årevis havde været Sarah utro og på det tidspunkt havde et forhold til en 25-årige kvinde.

Ægteparret havde derfor håbet, at et par tvillinger, som de i øvrigt fik en rugemor til at føde, ville klinke skårene - men nu mener de åbenbart, at den eneste løsning er at splitte familien.

- Det er en meget overraskende beslutning så kort efter tvillingefødslen. At børnene var født både sunde og glade, var ellers en stor lettelse for dem begge, så det er mærkeligt, hvad der har ført til denne drastiske beslutning, siger en kilde til Female First.

Men parret er åbenbart ikke i tvivl.

"Sex and the City"-stjernen har simpelthen købt et hus i Brooklyn til hele 50 millioner koner. Huset har hele 9 soveværelser, og Parker er sikker på, at hun og ungerne får et fredeligere og bedre liv der.

Sponsoreret indhold