Hollywood24. juni 2007

SANKT JUSTINS AFTEN

Alexandra og Martin var blandt de 55.000 danskere der fik et brag af en Timberlake-koncert lørdag aften
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/min-mappe/just1-jpg.jpg

Suzanne Bjerrehuus sagde ordene, som Alexandra med et ømt tag i hånden på sin Martin Jørgensen sansynligvis kun turde tænke: "Justin Timberlake er ung og lækker. Jeg er en stor fan".

Eks-prinsessen og hendes ny mand var det mest celebre par i den sværm af kendisser, som lørdag aften svirrede om Parken som myggene om de mange sankthansbål rundt omkring i landet.

Sammen med 55.000 publikummer - rekord i Parken - var de kommet for at suge en blodrig oplevelse ud af tidens største popidol. Og de fik, hvad de kom efter. Justin Timberlake var denne aften Sankt Justin og brændte et brag af en koncert af for sine danske fans.

Med over en halv times forsinkelse gik han på scenen, og godt for det. For det tog sin tid at få proppet de mange tilhørere ind på plads. Klokken 21, da koncerten efter planen skulle være begyndt, var der stadig lange køer udenfor.

Men alle kom ind, og de fik fornøjelsen af en veloplagt Justin Timberlake, som havde lært sig nogle danske brokker og lovpriste Danmark i høje toner…, især de danske kvinder. Dem har han efter alt at dømme dog kun nydt på sikker afstand, eftersom han har sin kæreste, skuespilleren Jessica Biel, med i København

Sponsoreret indhold