Hollywood 13. december 2013

Sangerinde kaster op midt under interview

Kelly Clarkson har det ikke alt for godt i sin graviditet
Foto: All OverOpsvulmede ankler, vand i kroppen og morgenkvalme.

At graviditet kan være en hård omgang for kroppen, kender den amerikanske sangerinde Kelly Clarkson alt til. Hun var nemlig så plaget af morgenkvalme i starten af sin graviditet, at hun engang kastede op midt under et interview. Det fortæller hun til USA Today.

Heldigvis fandt bræk-episoden sted under et telefoninterview og ikke på live-tv, fortæller Kelly Clarkson.

- Det var på telefonen, og hun snakkede, så jeg satte den bare på lydløs, så hun ikke kunne høre mig, siger sangerinden til USA Today og fortsætter:

- Jeg kastede op i toilettet, og kom tilbage, siger sangerinden, som på det tidspunkt stadig holdt sin graviditet skjult for omverdenen.
Faktisk har Kelly Clarkson været så plaget af morgenkvalme, at den selvudnævnte "dessertdronning" ikke engang har lyst til kage mere.

Kelly Clarkson er gravid

- Der er ingenting, jeg har lyst til. Jeg kaster bare op. Jeg tror, at jeg mister lysten til at spise, fordi jeg ved, at det bare kommer op igen, siger hun ifølge USA Today.

I midten af november offentliggjorde den 31-årige Clarkson sin graviditet og sit hemmelige ægteskab med barnets far, hendes manager Brandon Blackstock, på Twitter. Hun er lige nu aktuel med julealbummet "Wrapped in Red".

Sponsoreret indhold