Hollywood27. august 2016

Sangerinde: Jeg føler mig som en superkvinde

Sangerinden Ciara føler sig styrket, når hun kan få karrieren og familielivet til at gå op i en enhed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ciara.jpg
 Foto: AOP

Det er ikke altid lige nemt at have fuld fart på karrieren, samtidig med at man har en lille purk derhjemme, der skal passes, plejes og overøses med kærlighed.

Derfor har den amerikanske sangerinde Ciara, der står bag numre som "Goodies" og "I Bet", arbejdet på at skabe en god balance i sit liv, efter at hun for lidt over to år siden fødte sin lille søn.

- Jeg kortlægger mit liv, så det hænger sammen med mit privatliv og min karriere. Jeg er engageret i alle de ting, og derfor har jeg designet mit verden, så den giver mening for det hele, fortæller hun til Women's Wear Daily.

Den 30-årige sangerinde bruger i øjeblikket en del tid i musikstudiet, hvor hun er i fuld gang med at indspille sit nye album. Og når hun har haft en travl dag på arbejdet, glæder hun sig til at komme hjem til sønnen Future.

- Jeg elsker at vågne op og lege med den lille, made ham og putte ham, efter at jeg har haft en lang dag på arbejde. Der er noget virkelig tilfredsstillende ved at være i stand til at gøre det hele. Jeg føler mig styrket. Jeg føler mig som Superwoman, siger Ciara i interviewet.

Sangerinden har sin toårige søn, Future Zahir Wilburn, sammen med rapperen Future, som hun brød forlovelsen med i 2014.

I juli blev hitmageren gift med den amerikanske fodboldspiller Russell Wilson, der til daglig spiller i klubben Seattle Seahawks.

Sponsoreret indhold