Hollywood 7. november 2013

Sandra Bullock: Clooney tænder mig ikke

Han er jo bare pæn......
Foto: All OverMåske er sex ikke ligefrem det første, man tænker på, når man er ved at svæve langsomt, men sikkert mod det ydre rum.
I hvert fald lader det ikke til, at der er opstået gnister mellem de to kollegaer og venner, skuespillerne Sandra Bullock og George Clooney, efter de to har været en tur i rummet på det store lærred i filmen "Gravity".

- Han er ikke alles kop te, fortæller 49-årige Bullock til det britiske morgenshow "Daybreak".

Tom Cruise sagsøger medier. Læs hvorfor her

De to har kendt hinanden i over 20 år, men selv om Bullock bestemt kan se 52-årige Clooneys åbenlyse kvaliteter, så har der aldrig været mere end venskab og professionelt mellem de to stjerner, afslører hun.

- Vi har kendt hinanden så længe, at det sexede er væk. Ikke, at han ikke er sexet, for han er meget, meget pæn. I hvert fald, hvis man kan lide den flotte, charmerende, intelligente, talentfulde og succesfulde slags. Men det er ikke alles kop te, gentager skuespillerinden, der for alvor brød gennem lydmuren i filmen "Speed" i 1994.

George Clooney har også selv tidligere afvist, at der skulle være amoriner i luften. Bullock har nemlig førhen været knyttet sammen med en af hans venner.

"Gravity" har dansk biografpremiere torsdag den 7. november.

Stjernerne fra Hollywood har også appelsinhud. Se galleriet her
De er ellers en flot par.. (Foto: All Over)Se hvilken dansk modelbabe der er med i en Hollywood film

Sponsoreret indhold