Sandheden om Sheens nedtur: Amok på hormon-creme

Skandalestjernen Charlie Sheen har fået sit liv vendt på hovedet, efter at han fik konstateret hiv. Nu vil han hjælpe andre.

Skandalestjernen Charlie Sheen har fået sit liv vendt på hovedet, efter at han fik konstateret hiv. Nu vil han hjælpe andre.

Foto: All Over Press

LOS ANGELES/SE og HØR: Hvis du gik og syntes, at Charlie Sheen for et år par år siden lød helt skør, så var der en god grund. Han proppede sig nemlig med homoncreme med store mængder testosteron.

Det afslører han i dag i det amerikanske talkshow, Dr. Oz.

- Jeg følte, at jeg ikke kunne være i min egen krop. Det var som om, at jeg var afskåret fra alt, hvad der var normalt, siger han ifølge avisen New York Post.

De fleste husker nok Sheens nedsmeltning, hvor han rablede løs om 'tiger-blod' og sine mange piger, der altid var klar til at knalde. Dengang sagde han, at han var en 'troldmand', og at 'han var på et stof med navnet Charlie Sheen'.

Nu mener Charlie så at vide, at det var hormon-creme - og ikke vanvittige mængder alkohol og coke, der gjorde ham helt gakkelak.

- Jeg følte mig som et supermennesker, siger Sheen til Dr. Oz.

Siden Sheens nedsmeltning og fyring fra serien, 'Two and a Half Men', røg han ud i en så voldsom sex og narko-deroute, at han endte med at blive smittet med HIV. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close