Hollywood20. november 2007

SALMA HAYEK: BRYSTER FRA GUD

Den smækre latino-sild påstår hårdnakket, at hendes frodige kavalergang er en gave fra selveste Vorherre
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/gudbrysterstort-jpg.jpg

Salma Hayek, der er verdensberømt for sin kurvede figur, var helt fladbrystet, da hun var yngre. Derfor bad hun i bogstaveligste forstand om et par større nødder.

- Min mor og jeg stoppede ved en kirke, da vi var på en tur i Mexico. Da vi gik ind i kirken, bad jeg om et mirakel. Jeg stak endda mine hænder ned i noget helligt vand og sagde: "Kære Gud, vær sød at give mig nogle bryster", afslørede den 41-årige mexicanske skuespiller, da hun for nylig gæstede David Letterman.

Hendes bøn virkede åbenbart over al forventning, for bare få måneder efter begyndte hendes barm at vokse. Inden længe havde den udviklet sig til de bryster, kvinder over hele verden misunder.

- Han (Gud) gav mig dem! Indenfor et par måneder udviklede jeg en barm, hvilket alle teenagere gør, og jeg var meget tilfreds med den måde, de voksede på, fortalte en gravalvorlig skuespiller til talkshowværten.

I samme interview afslørede hun også, at ingen troede på, at hun kunne slå igennem som skuespiller pga. sin lave højde.

- Jeg måtte virkelig kæmpe. Jeg er 1,57 meter, og i Mexico, hvor jeg kommer fra, er det meget vigtigt at være høj. Jeg voksede op i en verden, hvor skønhed ikke kun var højde, det var også at være hvid med blond hår og blå øjne, forklarer Salma Hayek og fortsætter:

- Folk plejede at sige, at min højde var en deformitet. Så jeg var virkelig bekymret - indtil en dag, hvor jeg sagde til mig selv: "Hvem har bestemt, at det er bedre at være høj? Er jeg mindre sund? Er jeg mindre i stand til at gøre forskellige ting?".

Svaret på de spørgsmål kan da vist kun være et rungende nej, når man tænker på, hvad den nybagte mor har opnået i sit liv.

Sponsoreret indhold