Hollywood26. juni 2008

Salma Hayek: Bryllup til 17 millioner

Skuespillerens vielsen med den franske milliardær Francois Henri Pinault kommer til at koste en formue
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/salmamillionbryllup2-jpg.jpg

Når 41-årige Salma Hayek til næste forår tripper op ad kirkegulvet til sin udkårne, 46-årige Francois Pinault, skal der ikke spares på noget. Den kommende gom har trukket i spenderbukserne og hevet over 17 millioner kroner op ad lommen, som han er parat til at smide efter brylluppet, skriver The Enquirer.

Milliardæren har da også brugt over et år på at overtale skuespilleren, der fødte ham en datter i september, til at gifte sig med ham, så der er måske ikke så meget at sige til, at den skal have hele armen, når han endelig har fået sin vilje.

Den nette sum af 17 millioner kommer knap nok til at kunne mærkes på Henrik Pinaults bankkonto. Han driver nemlig et firma, som ejer flere modemærker bl.a. Gucci, Yves Saint Laurent og Balenciaga og rangerer i øjeblikket som en af Frankrigs rigeste. Derudover kommer han fra en stenrig familie.

- Salma har altid drømt om et Askepot-bryllup og ønsker, at alt skal være perfekt på den store dag, siger en kilde tæt på parret til avisen.

Privatflyvninger

Derfor har det nygifte par også planer om at flyve 400 gæster ind med privatfly til et slot i nærheden af St. Tropez. Som i et rigtigt eventyr kommer brylluppet til at vare i fem dage og alene indkvartering og indflyvninger regner parret med vil komme til at koste 5,5 millioner kroner.

- Ceremonien og receptionen vil selvfølgelig også være overdrevet luksus. Alene blomster og brudebukketen er der sat to millioner kroner af til, siger den vordende goms ven til The Enquirer.

Gæsterne kommer til at nyde en menu bestående af bl.a. Beluga kaviar, fersk hummer og japansk kobe-kød. Delikatesserne får de lov at skylle ned med de aller fineste franske og italienske vine - og så selvfølgelig den bedste champagne.

Salmas brudekjole koster det samme som en mellemstor Mercedes i Danmark, rundt regnet en million. Men så er den altså også specialsyet og designet af Balenciaga designeren, Nicolas Ghesquiere, som også lavede Nicole Kidmans kjole.

Datteren Valentina Paloma skal selvfølgelig også have designerkjole på. Den kommer dog "kun" til at koste 100.000 kroner...

Sponsoreret indhold