Hollywood18. juli 2008

Salma Hayek: Aflyser bryllup

Der bliver alligevel ikke noget drømmebryllup til 17 millioner - forlovelsen er ophævet mellem den mexicanske skønhed og hendes rigmand
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/salma-m-barb-jpg.jpg
 Foto: All Over

Det stort opslåede bryllup mellem skuespilleren og den franske milliardær er aflyst. Der bliver ingen Beluga kaviar. Ingen blomsteropsætninger for mere end to millioner kroner. Ingen champagne så dyr, at den for menig mand ville være umulig at betale. Og slet ingen brudekjole til over en million danske kroner.

Af ukendte årsager har Salma Hayek og Francois-Henri Pinault begravet bryllupsplanerne dybt ved officielt at afblæse deres forlovelse.

- Vi er kede af at måtte meddele, at forlovelsen mellem Salma Hayek og Francois-Henri Pinault er blevet afbrudt. Vi har ingen yderligere kommentarer, siger parret gennem deres repræsentant.

Det er altså ikke til at vide om parret stadig er sammen eller om de er gået hvert til sit - noget kunne dog tyde på det sidste.

Da bryllupsplanerne begyndte at svirre i pressen, gik der rygter om, at Francois-Henri Pinault havde brugt et helt år på at overtale skuespilleren til at gifte sig med ham.

Salma selv har dog tidligere udtalt, at hun slet ikke har "behov" for at gifte sig.

- Jeg har ikke brug for et ægteskab. Man vil gerne blive gammel med en, man vil gerne have en partner og nogle børn - vi har alle de ting. Nogle mennesker har behov for at binde sig men måske nøjes vi bare med at holde festen, sagde Salma tidligere i år.

Salma Hayek og Francois-Henri Pinault mødtes i Venedig i 2006 og har sammen datteren Valentina Paloma, som er 10 måneder gammel.

Sponsoreret indhold