Hollywood24. september 2015

Sean Penn Sagsøger instruktør for injurier

Sean Penn hiver filminstruktør Lee Daniels i retten, efter at Daniels har sammenlignet Penn med en skuespiller, der er dømt for hustruvold
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aopd-046406.jpg
 All Over Press

Sean Penn er kendt for sine hårdtslående roller i "Mystic River", "Gangster Squad" og "The Thin Red Line", men han vil ikke finde sig i at blive sat i bås med folk, der slår på kvinder. Derfor har han nu sagsøgt filminstruktøren Lee Daniels for 70 millioner kroner for ærekrænkelse, efter at Daniels i et interview insinuerede, at Penn har udøvet vold mod kvinder.

I et interview med The Hollywood Reporter om tv-serien "Empire", som Lee Daniels instruerer, forsvarede Daniels en af seriens skuespillere, Terrence Howard, der tidligere er blevet kendt skyldig i vold mod kvinder. Problemet var bare, at Daniels gjorde det ved at sammenligne Howard med Sean Penn:

- Terrence har ikke opført sig anderledes end Marlon Brando eller Sean Penn, men lige pludselig bliver han dæmoniseret, sagde Daniels til magasinet.

Det fik Sean Penn til at indgive en klage til retten over Lee Daniels med et krav på 70 millioner kroner for ærekrænkelse. I anklagen, som CNN er kommet i besiddelse af, skriver hans advokat, Mathew Rosengart, at Sean Penn aldrig er dømt for vold mod kvinder, selvom han ikke er nogen engel:

- Daniels sammenligner fejlagtigt Penn med Howard. Selvom Sean Penn har været på kant med loven flere gange, er han i modsætning til Howard aldrig blevet arresteret eller dømt for hustruvold, hvilket hans tidligere koner - deriblandt Madonna - kan bekræfte.

[node:aller-related-content]

Sean Penns advokat mener desuden, at Lee Daniels forsøger at udnytte Sean Penns navn til at promovere sin serie:

- Sean Penn er på grund af sin status som en offentligt kendt person i årevis blevet udsat for skandaløse og ubegrundede anklager, men han vil ikke finde sig i modbydelige angreb fra andre, der forsøger at promovere dem selv eller deres projekter på hans bekostning.

Sean Penn har senest været aktuel i actionfilmen "The Gunman".

Sponsoreret indhold