Medie: Sådan vil Kim og Kanye bo gratis på Airbnb

Kim Kardashian og Kanye West.

Kim Kardashian og Kanye West.

(Foto: All Over)

Airbnb er ikke længere en billig affære. Mange lækre lejligheder er dyrere end 5-stjernede hoteller, og nu forsøger Kim Kardashian og hendes mand, Kanye West at gøre et kup.

Parret skal nemlig bruge en new yorker-residens til efteråret. Både på grund af modeugen i New York og Kanyes "Sant Pablo"-tour. Rapperen vil gerne have base i New York, og hans nuværende lejlighed på Houston Street er for lille til den store familie.

Men "Kimye" har kig på en gigantisk Airbnb-lejlighed på Manhattan, der koster $30 millioner - 204 millioner danske kroner. En sådan hytte koster almindeligvis mellem $100-150,000 (700.000-1,1 million kroner) at leje via Airbnb (for to måneder). Men rapperen og reality-stjernen vil ikke betale en krone.

Ifølge Page Six i New York Post har Kim nemlig fået en snedig idé, efter hun fuldstændigt kvit og frit boede i en luksushytte i Turks & Caicos. Eneste krav var, at hun delte billeder af sig selv i bikini og blev dermed reklamesølje for det caribiske palæ. Meningen var så, at andre skulle få lyst til at bo i "Kimyes" paradishus.

Ifølge en Airbnb-kilde har Kims folk nu henvendt sig med henblik på at genbruge tricket.

- Planen er, at de skal bo helt gratis mod at de deler billeder af lejligheden på sociale medier. På den måde er det tanken, at andre skal få lyst til at leje stedet, siger Airbnb-kilden.

Men det har vist sig at være ganske svært. For folk der kigger på lejligheder i den prisklasse er typisk ikke særlig imponeret af kendte og er måske slet ikke interesserede i reality-stjerner som Kim. Mange mener nemlig, at hun er mere "tacky" end smart.

Derfor ser det ud til, at Kim må til lommerne. Det er ingen hemmelighed, at Kanye West er dybt forgældet, og dermed bliver det formentlig ikke ham, der betaler gildet.

Se billeder af Kim og Kanye gennem årene her:

Kim Kardashian og Kanye West (billeder af dem sammen gennem årene)

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close