Hollywood3. februar 2017

Gaga i fuld gang: Sådan vil hun lægge USA øde til Super Bowl

Gaga vil som popdronning af USA komme med en løftet pegefinger til en splittet nation på søndag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gaga_0.png
 Foto: All Over

Lyse øl, corn-dogs og hamburgers. Og så Lady Gaga.

Den kommende søndag i USA er en af årets allerhelligste dage. I hvert fald hvis man beder til de amerikanske fodboldguder. I år er det Lady Gaga, der står for det såkaldte "half time"-show til Super Bowl, og dermed er der virkelig noget for en hver smag for de mange, mange millioner seere, der vil se med i løbet af søndagen.

Og Lady Gaga har ikke tænkt sig at forspilde sin chance for at tale til nationen. Torsdag fortalte hun på et pressemøde i Houston, Texas, at hun havde tænkt sig at prædike en smule over for de amerikanere, der har stemt Trump ind i Det Hvide Hus. Det er ellers en smule fy-fy at bruge Super Bowl som politisk scene, men det er Gaga ligeglad med. Hun var en de mest markante støtter til Hillary Clintons kampagne.

- De erklæringer jeg kommer med under "half-time"-showet er ting, jeg har sagt hele min karriere. Jeg tror på, at alle mennesker skal inkluderes i samfundet. Jeg tror på ligestilling, og jeg jeg tror på, at mit land er bygget på kærlighed. Min optræden vil indeholde disse elementer, sagde Lady Gaga lidt kryptisk.

Der er forlydende om, at Tony Bennet vil gæste Gaga på scenen for en kort stund.

- Jeg vil mere end noget andet skabe et øjeblik, ingen vil glemme, sagde Gaga.

Den 51. udgave af Super Bowl løber af staplen nu på søndag på NRG Stadium i Houston; Texas, mens det er nat i Danmark.

Sponsoreret indhold