Hollywood4. august 2014

Sådan undgår Robert Pattinson kollegaernes tis

Man skal passe på med, hvem man tisser på
Robert Pattinson er træt af krukkede kollegaer
Robert Pattinson er træt af krukkede kollegaer
 Foto: AOP

Man skal ikke pisse på andre, så pisser de på dig. Det gælder i særdeleshed også sine kollegaer, har skuespilleren Robert Pattinson været vidne til. Særligt filmbranchen kan få det værste frem i folk, og det har ulækre konsekvenser, har teen-idolet set.

- Det er utroligt, hvordan folk i et splitsekund lige pludselig ændrer personlighed i filmbranchen. Der var denne her fyr, som aldrig havde været på et filmset før. Bare tre dage efter holdt han sin vandflaske ud og forventede ligesom, at nogen tog den og holdt den for ham, siger "Twilligt"-stjernen til det britiske magasin Esquire.

LÆS OGSÅ: Nu taler Robert Pattinson endelig ud

LÆS OGSÅ: Kristen Stewart: Kan ikke styre sine følelser
Men krukkede manérer har konsekvenser, har Pattinson med egne øjne set.

- Det var denne her skuespillerinde, der filmede en scene i et badekar, og hun blev ved med at klage over vandets temperatur - så var det for varmt, så var det for koldt, fortæller han og fortsætter:

- Så det endte med, at alle på settet tissede i badekarret og puttede en masse sæbe i bagefter, så man ikke kunne lugte stanken, siger han.

LÆS OGSÅ: Kristen Stewart: Ingen gode ville have hende

Ifølge teen-idolet slipper krukkede skuespillere ikke af sted med at bruge kollegaerne som dørmåtter. Derfor har han lært at klappe helt i, hvis der er noget, der irriterer ham.

- Det her sker på filmset. Det er derfor, jeg undgår at spørge eller klage om noget. Jeg vil ikke at ende med at få nogens tis på mig, siger han.

Robert Pattinson etablerede sit navn som teenage-hjerteknuser i "Twilight"-sagaen. Han er ved at færdiggøre hele fem nye film.

Sponsoreret indhold