Jada Pinkett-Smith: Sådan holder jeg mit underliv ungt

Jada Pinkett-Smith har været gift med Will Smith siden 1997, og sammen har de børnene Jaden og Willow.

Jada Pinkett-Smith har været gift med Will Smith siden 1997, og sammen har de børnene Jaden og Willow.

Foto: All Over Press

Jada Pinkett-Smith, 46, fortsætter med at fable løs om underlivets vidunderligheder. 

For nylig talte Will Smiths kone ud om onani, og denne gang bliver hun i nærområdet. 

 

I sit program "Red Table Talk" på Facebook Watch fortæller hun, at hun har fået lavet en række behandlinger i underlivet, der har gjort hendes kønsdele adskillige år yngre. 

- Når jeg siger til dig, at min yoni er som en 16-årigs, så lyver jeg ikke, fortæller Pinkett-Smith sin mor, Adrienne Banfield-Jones, der er gæst i hendes program.

- Jeg taler om ydersiden. Den ligner en lille, smuk fersken, beskriver skuespilleren. 

I programmet ser man Jada Pinkett-Smith og hende mor besøge Vitality Institute of Agoura i Los Angeles, hvor man kan få den såkaldte "vaginal rejuvenation" (vaginal foryngelse, red.). 

- Jeg fortalte min mor, at jeg faktisk fik det på grund af blæreproblemer, afslører Pinkett-Smith. 

- Det gik helt væk efter tre behandlinger, lyder lovprisningerne. 

Artiklen fortsætter under videoen. 

På klinikken, hvor de udfører "vaginal rejuvenation", anbefaler man, at man lægger sig på briksen, hvis man har problemer tørhed, inkontinens og smerter under samleje, ligesom hvis man er utilfreds med "det ydre". 

Det ikke-kirurgiske indgreb foretages med en stav, der bruges både ud- og indvortes, og den "bruger varme til at stimulere celleudskiftningen. Hvilket får en til at føle sig yngre, og den bliver strammere og rarere og fungerer som den gjorde, da du var i 20'erne", lyder det i programmet.   

En læge, som det amerikanske magasin Health har talt med, forholder sig dog meget kritisk over for "vaginal rejuvenation". 

- Begrebet "vaginal foryngelse" er i sig selv problematisk, for de fleste vaginaer har ikke behov for at blive forynget, lyder det fra dr. Lauren Streicher, der er ledende læge hos Center for Sexual Medicine og Menopause på Northwestern University Hospital.

- De er helt fine, som de er, slår lægen fast om de kvindelige kønsdele. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close